Monday, November 10, 2008

Salam BPL


Salam penyokong Liverpool semua. Juga di alu-alukan penyokong MU, Arsenal, Chelsea, Spurs, Hull, Stoke dan lain-lain.

Blog ini untuk kita semua berinteraksi, berbincang, berkongsi pendapat, sambil tu bolehlah kutuk-kutuk team yang kalah terutama MU...haha..

Gameweek 12 baru berlalu. Liverpool menang mudah ke atas WBA 3-0 dan naik ke tangga teratas liga. Namun tidak sampai 24 jam dipintas semula oleh Chelsea setelah menang ke atas Blackburn di tempat lawan 2-0. Tak kisahlah no. 1 ke, no. 2, paling penting pada gameweek 9 Liverpool telah pecahkan rekod tanpa kalah Chelsea di tempat sendiri yang dipegang selama 4 tahun 8 bulan. Nampaknya, Hanya Liverpool Yang Mampu...

Kepada yang tak tau, pada Sabtu lalu Manchester United a.k.a MU telah KALAH kepada Arsenal walaupun tanpa Adebayor dan Van Persie di sisi...haha...aku sangat gembira...kekalahan ke-2 MU yang juga telah kalah kepada Liverpool pada gameweek 5.

Syabas kepada Arsenal. Kata Arsenal, biar kalah dengan Stoke tapi jangan kalah dengan MU. Huhu...Seronok betul tengok MU kalah. Berbatov ada tu. Mahal tu 30 juta pound...haha..gelak...gelak...jangan marah ye penyokong MU...

Oklah. Jumpa lagi. Nak sambung gelakkan MU...


16 comments:

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

jom..jom kutuk MU..

Amin007 said...

aku bary beli topi arsenal warna biru

abahfateh said...

kutukan habis...

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

amin -> biru?ori ke?hehe

abahfateh -> kasi kau-kau kutuk..haha

mohd asri said...

aku dari dulu mmg anti ngan MU ni...belagak je lebih recently je baru menang piala liga. Liverpool dah mng 18 kali x le kecoh mcm dorang ni....

belanga97 said...

jangan harap le MU nak kaut piala liga tahun ni.

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

juara liga le...bukan piala liga..ngeh..ngeh..

belanga97 said...

sama le tu piala liga Inggeris (english premier league) he..he..

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

bukan epl le...bpl(barclay premier league)...ahhh...ape2pun bole..asalkan liverpool juara!

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

nampaknya penyokong MU (saadon, kamal, sulaimi, jas, abol dll) kelu di asak penyokong Liverpool...hahaha..

Kipas MU said...

taun lepas lu senyap je x dengar suare pun, taun blum jadi juare dah bising.... lu pikir la sindri

belanga97 said...

kipas MU jgn pandang mudah penangan Liverpool. MU tahun ni tempat ke 4 baru layak kot !

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

kalau nak cete tahun lepas 18 kali dah...haha..

belanga97 a.k.a Mara FC U17 said...

Arsengalll kalah lagi tempat sendiri ?? betul2 ke cobaan ni Zamrol ?? kesian....tak pe yg penting tak kalah ngan MU. Betul tak ?

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

hoi! asri nak komen, komen la kat latest post kat atas tu...dei!

intelligence said...

miu miu bag
miu miu bags
miu miu handbag
miu miu purse
miu miu wallet