Monday, November 24, 2008

BPL Week 14 - Arsenal, apa dah jadi?

Minggu ni Liverpool, MU dan Chelsea macam dah janji pulok seri 0-0.

Arsenal?! Berat sungguh kawe nak habaq(nada perlahan...). Entahlah...sejak menang dengan MU macam kena badi, prestasi terus merudum. Kali ni kena lauk 0-3 dengan Manchester City (dalam hati>> gua peduli apa! ngeh.. ngeh.. ngeh...)

Arsenal...Arsenal...Apa nak jadi? Sampai la ni dah empat kali kalah.....apa dah jadi?sian..sian...gua tumpang simpati walaupun sebenonyer gua suka antara pesaing utama Liverpool kalah...hehe


Ok. Tentang perlawanan hari tu..

Gameweek 14 dimulakan dengan Liverpool lawan Fulham. Serentak game Chelsea lwn Newcastle dan Arsenal lwn Manchester City.

Pada aku Liverpool boleh menang mudah walaupun tanpa Gerrard. Malangnya kaki Robbie Keane gagal menyepak masuk bola mencecah jaring tapi terus ke muka Schwarzer lalu melantun keluar. Kalau menang kan bagus. Dah tentu la ni Liverpool kat atas sekali.

Game Chelsea aku tak layan, so tak tau nak komen apa. Game Arsenal pula aku cuma tengok gol-gol yang dijaringkan oleh Ireland, Robinho dan......penalti oleh...entah sapa nama player tuu..

MU punya game lewat(pun aku tak layan). Apalah bangang, dah tau Liverpool dan Chelsea seri kenapa tak nak gunakan peluang rapatkan mata. Pada aku>>bagus..bagus.. biar seri manjang, biar tak dapat kejo Liverpool!

Next game Champion League. Kita tengok siapa yang kenaaaaa....

3 comments:

belanga97 a.k.a marafc u17 said...

aku bengang gak sbb robbie keane tak score. tp apa bleh buat...dah ditakdirkan nak seri.he..he..

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

robbie keane lambat panazzz..lepas ni mana tau melotoppp...

splendid said...

mulberry purse
mulberry purses
discount mulberry
chloe bag
chloe paddington