Monday, November 17, 2008

BPL Gameweek 13

Malas nak cete Liverpool menang lagi! Kali ni dengan Bolton 2-0. Dua-dua gol tanduk dari Kuyt dan Gerrard. Menang kat tempat lawan bai...Pada aku lah...patutnya boleh menang 5 ke 6 gol.. takpa-takpa simpan untuk game akan datang.

Chelsea juga menang ke atas WBA, 3-0 (beberapa jam je Liverpool kat atas, kemudian kena pintas semula...hawauuu.. lawan team bawahan, tak menang memang tak patut...).

MU pun menang dengan Stoke 5-0 (team bahawan jugak...yang penting rank masih bawah Liverpool..).

Arrrrrsenal...hmmmm... kalah?!(geleng pala...ish..ish...ish...) kalah dengan Aston Villa 0-2. Kat tempat sendiri?!..ish..ish..ish... dah penyokong dia pun kata Arrrrsengal...aku nak cakap apa.. memang sengallll arrr

...kata penyokong Arrrsenal(Zamrol dan yang sewaktu dengannyer...) biar kalah dengan Fulham, Stoke, Aston Villa...tapi jangan kalah dengan MU...!

5 comments:

MU kipas susah mati said...

biar menang dengan stoke 5-0 jangan draw 0-0

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

dei..draw takpe jangan kalah... :D

Amieza Zain said...

aku dgr time ni permainan Liverpool kucar kacir sket...
tapi x per la asalkan menang...

erm...bagus la kau buat blog ni.
update aa sentiasa.

Scouse!

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

Amieza Zain>>lepas game pasti update...thanx sudi datang.. :)

technology said...

clutch bags
ladies bags
mulberry bag
mulberry handbags
mulberry handbag