Monday, October 5, 2009

Keputusan UCL 09/10 G2 & BPL 09/10 G8 : Ada Aku KESAH!

Dah tersurat dan tersirat berturut-turut KITA kena Kosong Dua, Kosong Dua...

Maknanya... Kalah lah...

Kekalahan ke-4 musim ini...

1 UCL, 3 BPL...

Baru Empat...


Cuma...

Bila kalah, ramai yang KESAH....

Terutama fan-fan team musuh yang sememangnya KESAH
bila team kita kalah...

Mereka KESAH kerana kita kalah dengan team KUAT...

Juga mereka KESAH kerana team kita kalah dengan team yang bukan saja KUAT tapi KAYA RAYA, manakala team mereka KALAH dengan team entah apa-apa macam Burnley, Wigan
dan nyaris-nyaris kalah dengan Sunderland...

Hoho... KESAH rupanya...

Apa-apa pun...

Kalau MENANG aku KESAH...

Kalau KALAH.... Ada aku KESAH!


YNWA!



26 comments:

ymn said...

aku kisah ...




sbb..








bapak 7 kotak dunhill 14 aku kalah

.. itu x masuk lg teh tarik , roti canai ngan nasi lemak ..
hahaha

@r zh@r said...

sape suruh!hehe...

MOFASAD said...

mengharapkan abgku(aqualini) cepat main..

joepoyo said...

liverpool kena bnyak blajau dgn arsenal ni. menang dgn bergaya sekali. semoga berjaya kalah lagi.

kah kah kah! kalah!

@r zh@r said...

arsenal jugak kena belajar ngan liverpool camne nak menang UCL 5x n BPL 18x... kah! kah! kah!

joepoyo said...

ha ha. x habis2 dgn sejarah kuno ko tu. bang, jangan terlalu pandang ke belakang bang, sebab slalu pandang kebelakanglah liverpool tak menang2 liga bang.

bang bang bang.

@r zh@r said...

hahaha... kerana sejarah lah team lain lumba-lumba nak pecahkan rekod liverpool... hahaha... dengan DUIT saje tak cukup bai... bai..bai..bai...

joepoyo said...

ko silap bang. rekod liverpool bukan cabaran bang. orang x pandang pun. orng2 liverpool je yg prasan hebat. ish ish ish, bila nak sedar diri ni dari diulit mimpi indah yang telah berlalu. Manusia maju melangkah kehadapan bukan mundur menoleh kebelakang. Renung2 kan.

@r zh@r said...

ko pun silap bro.. kenapa juara dikira setiap tahun?

kerana pasukan yg terbanyak JUARA adalah pasukan terHEBAT. dengan sebab itu masing2 nak jadi HEBAT kerana ada pasukan yang ternyata telah HEBAT sejak dulu dan sekarang...

tapi kena ingat HEBAT macamana? HEBAT kerana beli dengan DUIT atau sudah sememangnya HEBAT semulajadi.. tu kena ingat bro..

Nak jadi HEBAT kena pandang kebelakang dulu baru maju ke hadapan...

joepoyo said...

salah prinsip pandang kebelakang tu bang.

kira logikanya macam ni lah. resmi manusialah kan, kalau nak berjalan kedepan katakanlah 10 meter kedepan, mesti mata dia pandang depan. tak pernah pulak aku dengar manusia nak berjalan kedepan, mata tengok belakang. ada cermin pandang belakang ke. keh keh keh.

biasanye orang yang pandang kebelakang ni tak nak kedepan. mungkin liverpool macam tu kot. tak mau kedepan. keh keh kuh.

belajar bertatih balik ya..

@r zh@r said...

bro... aku cakap pandang belakang DULU... bukan pandang belakang TERUS... cuba baca betol-betol...

logiknya macam ni yang di DEPAN semua yang AKAN berlaku... oklah ko cakap team ko 10 tahun akan datang juara 10 kali berturut2... termaktub ke? Harapan boleh la tapi belum sure..

SEJARAH tak boleh tukar bro tapi boleh ambik ikhtibar dan belajar camne nak buat SEJARAH HEBAT macam LIVERPOOL...

joepoyo said...

ye bang, sebab itu aku cakap kat ko bang, ko pandang kebelakang dulu baru jalan, akhirnya jd mcm liverpoollah, takat tu je yg mampu. lepas tu dah nganga bertahun2 x menang.

kui kui kui! jangan pandang belakang ye...

@r zh@r said...

walaupun liverpool nganga dah bertahun still pegang the RECORD... ngangaaaa tak semesti selamanya... macam roda lah...

Firol said...

ilek2..tu saje je....nampak semua caring liverpool kalah pun amik pot kutuk, menang pun amik pot menang nasib...

Tak sangka ye diorang sayang jugak ngan liverpool

joepoyo said...

he he he. masih bermimpi lagi ko ye bang azhar. teruskanlah bermimpi. perlu diingatkan,mengejar impian dan masih bermimpi adalah 2 perkara yg berbeza.

zaman dah berubah, rekod hebat tapi dah lama tak cium piala liga premier pun tak guna jugakkan.

teruskan bermimpi.

@r zh@r said...

ha ha ha... zaman memang dah berubah tadi sejarah tetap mengatakan Liverpool adalah team English paling berjaya di Liga Tempatan dan Eropah.

Walau lama tak cium piala BPL itu bukan masalah kerana Liverpool sedang menanti-nanti team mana yang bakal memecahkan rekod itew...

Itulah dalam masa Liverpool sedang bermimpi pun belum ada yang berjaya pecahkan rekod Liverpool... hak hak hak...

joepoyo said...

mimpi lagi bang, mimpi lagi.

jangan mimpi la nak menang. kui kui kui.

d'Blues said...

hik hik hiks...kalau xkesah, xperlu ler tulis ngeh ngeh ngeh

..apo nak dikato...telan ajelah..hehehe gelak guling2....yes you never win again!YNWA<----sama kan?

INDRA QIRANA said...

kita berjaya jadi juara eropah 2005 dengan player yang cikai cikai jer...Ada team england lain bleh buat?

@r zh@r said...

joepoyo>>.... tengah mimpi sapela pemecah rekod Liverpool...

d'Blues>>... sebab ada yang kesah, aku kesah menulis...

Indra>>... MU nak menang UCL kena belanja ratus juta pound. tapi kesian Chelsea dah dekat bilion belanja tak menang2 gak... kesian...

joepoyo said...

sebenarnya aku tau jauh disudut hati, ko amat kecewa dgn prestasi liverpool skrg ini. bukan je skrg tapi dah bertahun2 main mcm yo-yo.

sebab itu aku rasa ko hanya mampu mengenang kenangan2 indah disaat liverppol mengecapi zaman bahagia. tapi sayang, itu semua telah berlalu. hidup perlu diteruskan. buanglah yang jernih terimalah kekeruhan liverpool skarang ni dgn rasa yang bahagia.

kih kih kih

@r zh@r said...

bro... kalau yg tak rasa kecewa itu bukan manusia namanya. tu setan atau pun binatang.

sape2 pun akan rasa tapi taklah sampai melunturkan semangat dari jadi penyokong Liverpool sejati..

jangan jadi Plastik bro.... hohohoho...

aremierulez/Amirul said...

liverpool will bounce back...

just wait for the right moment...

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

INDRA QIRANA said...

bro saya dah ada blog 100% Liverpoolnya kat sini

http://rabunmerah.blogspot.com/

sila la lawat eh

@r zh@r said...

ok bro indra... kawe dah add link..

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA