Saturday, September 26, 2009

BPL 09/10 Gameweek 7 : ENAM balas SATU!

Diam tak diam dah masuk hari ke-8 kita beraya...

Dan sepanjang itu juga ada 3 game melibatkan Liverpo
ol...

Dan aku tak update...

Bukan sebab sibuk beraya...

Bukan sebab takde line...


Bukan... Bukan... Bukan sebab tu...

Sebabnya aku sengaja tak update...

Kerana aku tahu walaupun tak update Liverpool tetap men
ang...

Kepada yang kata Team Kita You'll Never Win Again...

Nah! ni aku nak bagi tau....

Pagi Raya menang 3-2 dengan West Ham...

Pagi Raya ke-4 menang dengan Leeds 1-0...

Dan Malam Raya ke-7 bukan setakat
menang malah meLAUKkan Hull 6-1...

Kemenangan ke-6 berturut-turut gua nak bagi tau lu...

Hari ni juga ada keputusan upset...

CHELSEA KALAH! Hahahaha....

DENGAN WIGAN 1-3! Hahahaha...

Akhirnya...

Kalah juga...


Setelah beberapa kali diselamatkan dengan N
ASIB BAIK menang...

Minggu depan...


Kalau macam hari ini punya main...


Dengan Torres sudah score 5 gol untuk last 2 games...

Chelsea kena jaga-jaga...

Aku tak mintak banyak...

2-3 gol pun jadi lah...


YNWA!


8 comments:

PrincessHangLiJo said...

6-1 -- I feel good! ;)

INDRA QIRANA said...

Siapa perlukan Alonso skang ni? kita dah belajar tanpa Alonso, kita jugak tak perlukan masa tambahan 6 minit untuk menang ... harap harap kita bleh menang ngan MU mcm dulu he hee

aremierulez/Amirul said...

bro indra...
kita tak perlukan masa tambahan 6 minit utk menang..

panas komen tu...
hahahaha...

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

@r zh@r said...

actually masa tambahan 4 min tapi reffree suka2 tambah 2 min trus menang..

joepoyo said...

alaa, lawan team cekai2 pun nak samseng.

ek eleh....

SwapNAVY said...

wakakakakak 6 minit pun saya x nak janji dapat score and menang..6 minit tersa lame..kalau dimkan api dah lama rentung tau...

chelsy said...

hehehhe...

d'Blues said...

lallalalla...