Monday, October 26, 2009

Keputusan BPL 09/10 Gameweek 10 : Liverpool Menang ke?

Sila baca posting kali ini dengan tenang....

Liverpool menang ke? Aku bertanya dalam hati dengan nada perlahan. Eh! Tak caya laaa... Tak mungkin Liverpool menang. Man U bukankah pasukan yang 'kuat', 'banyak duit', boleh beli pemain yang mereka nak, ramai bintang seperti Strek dan diurus pengurus macam sual Sir Alex Ferguson. Ye ke Liverpool Menang? Pasti?

Musim lepas Man U dua kali kalah dengan team KITA. Takkan kalah lagi? Aku cuba untuk tidak percaya atau buat-buat tak percaya... ahaks!

Beberapa hari sebelum game fan Man U begitu ANGKUH, SOMBONG membuat spekulasi dan prediksi. Macam-macam bai dorang kata... Bagi mereka slogan YNWA ialah You'll Never Win Again laa.... Liverpool bakal kalah 5 kali berturut-turut laa... Man U 3 Liverpool 0 laaa.... eh! banyak lagi dorang kata... semua yang kalah-kalah belaka.... Confident sungguh mereka bahawa team KITA akan kalah lagi... Walaubagaimanapun KITA fan Liverpool tetap tenang dan cool beb menghadapi semua ni...

Takpe la... Mulut mereka, komputer mereka, keyboard mereka, tangan mereka, jari mereka... semua mereka punya... sukalah mereka nak kata apaa...

Tetapi... yang nyata lagi pasti pada malam tadi 25 October 2009, waktu Malaysia 11.56pm, waktu UK 4.56pm, sebaik wisel penamat.... LIVERPOOL FC TELAH BERJAYA MENGALAHKAN MAN U 2-0....YA! DUA KOSONG! TAK CUKUP BESO LAGI? HAH! 2-0 LAAA... NAH AMEK KO FAN MAN U! KAH!KAH!KAH!... KESIAN.... SO SAD... TU LA JANGAN BERLAGAK SANGAT! bagi yang berlagak laaa... HAHAHAHA... KAH!KAH!KAH... HUHU...

KEPADA MAN U FAN! YOU ARE LOOSER!

KEPADA LIVERPOOL FAN! WE ARE WINNER!

YNWA!

15 comments:

MOFASAD said...

bangga dengan pasukan kita!! chayok liverpool!!! lucas semakin mantap dengan march...


http://liverpoolmalaya.blogspot.com/

@r zh@r said...

harap lucas dapat kekalkan momentum... dia bagus yg untung team kita jugak liverpool... dia pun untung jugak, bole demand....

kisuke-X said...

kebangkitan The Reds?

@r zh@r said...

bangkit ke tak... yg penting menang dengan Man U! hahaha

MOFASAD said...

harap selepas ini liverpool kekalkan memontum yang sedia ada... rafa, celik sket.. aku suka lucas(xcaya tgk kat youtube dia men kat brazil camna, cam gerrard!)

http://liverpoolmalaya.blogspot.com/

PrincessHangLiJo said...

huhu~ betol3x.. yg penting liverpool menang ngan MU!

Penyokong2 MU diam je lps game smlm.. nape eh? penat sorak kot.. hahahaha!

joepoyo said...

liverpool nye mentaliti mmng camtu.lepas ni mesti hancur balik. patutlah tak menang2 liga.

errr, selesa ke duk no 5 tu. hmmm...

INDRA QIRANA said...

Setan merah banyak bantuan tangan ghaib...he heee sudah lah..Looser!!

Anonymous said...

sian udah la poyo .. bodoh pulak tu nak mengira ... jgn poyo sgt belum tentu lagi 2 minggu bleh makan team setan nih ...

Firol said...

Glory glory man un...ehh.....
GLORY LIVERPOOL
hehehhe

aremierulez/Amirul said...

tak cukup besar tulisan tu...
tulis besar lagi....
hahahahah

johnny quid said...

Mofasad, ko ni biar betul. Bila masa ko duk liverpool? Lidah ko tu lidah makan fish n chips ke? ingat skit, ko tu lidah makan belacan. 'team kita'? khak thuihhhhh!

Anonymous said...

woi mangkuk ... bukan ker ko tu suka makan taik babi? perangai anak gampang!!!

joepoyo said...

wow!kalah ka?!!!


wakakakakakakaka!
updatela kekalahan ini. pasti syiokkk wooo!!

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA