Monday, September 14, 2009

BPL 09/10 Gameweek 5 : Liverpool FC... You'll Never tak Win Again and again....

Liverpool FC 4 BURNley 0

Kali ke-2 musim ni menang score 4 bijik tanpa balas...

Sepatutnya 18 bijik tapi KITA simpan untuk game akan datang...

Pemain-pemain seperti Benny, Voronin, Ngog, Kuyt, Torres, Gerrard, Rafa bagi nasihat...

Tak yah lah score banyak-banyak...

Kesian...

Refree pun tolong banyak tu...

On side kata off side...

Ok lah tu...

Lagi pun, team-team lain nak jugak rasa gol-gol Liverpool...

Bukan senang bai nak dapat...

Terutama dari Skytel, Marcherano, Carragher juga Reina...

Seperkara lagi....

Liverpool dah ada sponsor baru tahun depan...

So, selamat tinggal Bro Carl and Berg..

Dan, Selamat Datang....


YNWA!

6 comments:

torres said...

tue bro standard & bro cartered eh?

raya da dekat.. ku pohon maaf~

Alia Liverpool said...

alo mate. cool ney dh takde carlsberg.hoho.

n btw,my blog dh ade rss feed mende alah tu.so dah2,jgn nk komplen.aha.

aremierulez/Amirul said...

agak2 lawan debercini masa champion league ni dpt lagi tak 4 gol? ke lebih.. hahaha..

anyway, bagus la standard chartered taja...
bleh beli jersi ori pas ni..

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

fiza said...

abang ni nama je penyokong tegar liverpool. YNWA la, carlsberg la, standard chartered la rafa la, gerrard la. tapi kan, bodo jugak abang ni kan. bukan skytel bang.
tapi skrtel.sekali lagi bang saya ejakan, S.K.R.T.E.L. Dapat tak bang? Pandai abang Liverpool ni. Tapi bijak pulak mengeja CARLSBERG. Jangan marah ye bang.

@r zh@r said...

torres.. sama2 mohon maaf... balik madrid ke?hehe..

alia... dah ada?ok lah tu...hehe

amirul.. ganti stanchart dah takde bahan la fan lain nak kutuk...

fiza.. saje je taipkan error supaya fiza betulkan... ehem... rupanya fiza amek berat gak player liverpool ek?

Alia Liverpool said...

oh.dah tukar URL k.

alialiverpool.blogspot.com

relink and follow kalo nak.thanks!

;)