Thursday, September 17, 2009

UCL 09/10 : Menang sebijik! Jadi laaaa... la..la..la..

Liverpool 1 Debescen 0

Aku start tengok game ni minit ke 40...

Biasa la malam 27, buat dulu apa yang patut...

Beberapa minit kemudian Kuyt pun score..... golllll!!!

1-0 kedudukan 1st Half...

Kalau tengok Liverpool punya game...

Rasa macam boleh score lebih dari sebijik...

Tapi.... aku rasa dorang ni simpan untuk game dengan West Ham nanti...

Takpelah...

Sebijik ke, 2 bijik ke, yang penting menang...

MU dan Chelsea pun menang sebijik...

Cuma Arsenal je score lebih dari sebijik tapi tetap defisit menang sebijik...

Oleh kerana semua team top 4 English menang...

Dan Hari Raya juga bakal menjelang...

Marilah kita bermaaf-maafan...

Kalau ada terkasar bahasa ke, terkutuk ke...

Ampun Maaf dipinta...


Dan terimalah pantun 4 kerat dari aku...

2-3 player Liverpool berlari...
2-3 lagi sedang menari...
Raya dah dekat ni tinggal 2-3 hari...
So, Selamat Hari Raya Aidil Fitri...

YNWA!

2 comments:

PrincessHangLiJo said...

Yeah! Janji menang.. Selamat ari raya =))

Johardy Ibrahim said...

oittt... Selamat Beraya bro! Maaf Zahir Batin. Ni lama tak posting tandanya masih sakan beraya lah ni. hehehee

utusanlfc