Saturday, January 17, 2009

Menjelang perlawanan Gameweek 22 : Liverpool lawan Everton


Aku cuma nak request kat Rafa...tolonglah turunkan barisan terbaik!

Aku tau la ni dia tak sihat, tapi dengarlah rayuan penyokong Liverpool mu ini. Tolonglah...
kami nak menang! bukan seri!

Kalau boleh aku nak Keane,Torres, Alonso(kalau dia dah cergas) ada dalam 11 utama. Score dulu 2-3-4 gol lepas tu nak ganti dengan reserve ganti la...dengan syarat tengah leading 2-3 gol dulu...

Ini game dengan Everton amat penting maaa... Itu MU sudah rapat... sekali lagi Liverpool buang itu point... 2 kali itu MU tambah point... Banyak bahaya wooo... Tapi wa dengar, itu Rooney sudah injured... wah! bagut-bagut.. lagi banyak itu MU punya player injured lagi bagut....wa manyak sukaaa.... haha.... (tanduk setan sudah keluar... hahaha)

Ok, untuk game malam Isnin nanti(waktu Malaysia Selasa pagi... waduh! kena bangun pagiiii) harap-harap Liverpool tak menghampakan. Memang ketika dan saat ini permainan Everton sedang meningkat. Walau meningkat macam mana pun Everton, aku pasti, yakin, percaya Liverpool boleh menang. Liverpool Boleh! YNWA!