Wednesday, April 15, 2009

Keputusan Liga Juara-Juara Eropah : KITA Gagal Layak tapi Bermaruah...

Chelsea 4 Liverpool 4

KITA berjaya membuat Chelsea GIEGIEL seketika bila mendahului dua kali 2-0 dan 4-3...

KITA berjaya jaringkan lebih 3 gol malah 4 gol seperti yang KITA nak di Stamford Bridge...

KITA berjaya tidak kalah dengan Chelsea di tempat mereka walaupun mereka sepatutnya selesa kerana telah mendahului 3-1...

KITA berjaya kerana KITA LIVERPOOL!

Untuk LIVERPOOL FC...YNWA...

14 comments:

beemer said...

4 bijik di Jambatan Runtuh ...
nasib baik takde Gerrard kalu idak mau kena 8-4 ...

@r zh@r said...

mungkin luck chelshit menang kat anfield ari tu... kalau tak sure bungkus...gus hiddink pasti ganti gus dur...hoho

Firol said...

Luck..tapi Liverpool punye form memang dasat la...

ateng said...

betol..mungkin xde keajaiban sbb takde gerrard..klu x,lebih dr tu pon boleh..hehehe...
walaucmnepon,ak tetap bangga ngn 4gol dr liverpool buatkan fan chelshit terkedu dan berdegup2 je..hahaha..YNWA!

Firol said...

Ye terus bangga..kalau macam ni lah punya form selalu memang best la,kalah dengan bermaruah

YNWA.....

CKT said...

kah kah kah kah~~~someone said, the next victim would be Chelsea~~hahhahahha~~~you never will win again!! Either domestic or european cup~~~keep dreaming from now on!!

Carling Cup been knocked at the very early stage~~

FA cup dismissed by Everton,not to forget the embarrassment after been KO by M'boro 2-0,tehehhehhe

BPL~~not so sure yet

UEFA CL~~~bye bye tata daaaa~~~

But still, you did a gr8 job Liver FOOL FC coz definitely you never win again.

On the first leg of QF~~even with Stevie around still you been knocked down 3-1 and when he wasn't in the squad for the second leg,another excuse been given for consolation, just like the muppet Spaniard coach of yours said , oh well the players were fatigue..gimme a break, everyone plays an equal match in fact LFC is lesser since you been KO from the doemstic match~~read ma lips KO in Carling and FA cup,ngehhh:D

Anonymous said...

bro CKT, next time u time will come..
dont too proud of your team, becoz they not good enough as champ. better u find a way for your fav team to win the title rather than comment down other team.

i think your team just like u. talking sh.t only... but zero in tactical. u only know win and lose but not the spirit.

shame on u

CKT said...

BTW~~~I wonder why Msian should support our English teams!! Oh well~~that shows your country has no history at all !! Especially on football~~seem to me that's the only answer to reply your pathetic words~~shame on you~~Msian footy??? Aghh~~forget abt it, just waste of time reading your shit rumbling...

musla said...

Dah kalah tu buatlah cara kalah...
Bos i pernah kata, kalau kalah dah tak de dah maruah...
So..jangan syok sendiri ingat 'KALAH BERMARUAH'....

Anonymous said...

bodohnya bos ko tu..tgk !ngan ko ko jadi bongok dah..dah pegi benti keje tinggalkan bos ko yang bodoh tu isk isk

eMBuN_mALaM said...

Ishhhhhhhh... jgn lah di sebab kan benda mcm ni nk gaduh2... LIVERPOOL ke... mu ke... chelshit ke oooppsss... chelsea...yg penting games la geng... points tu xkemana... IT'S DA GAMES BRING THRILL... Da goal is only a bonus... thn nie kalah...thn dpn sure MENANGGGGGG...

Anonymous said...

DA TU DORANG YG KUANG AJOR START DULU.. MMG DASAR TEAM TAIK.. FAN PUN PERANGAI MCM TAIK...YG TEAM DIORANG KLAH KAT HOME DAN AWAY NGAN LIVERPOOL TU DORANG TAK INGAT PLAK.. BUDUS NYER FAN CHELSHIT NGAN MANYUR NI

drog-drog said...

aik..angin semcm je member kita ni..
but..orang kalah memang mcm tu..angin dia tak betul
pasni ni..ko pi la jln2 sorang2, tak de dah orang nak kawan ngan team kalah..
liver FOOL
YNWA (You nak Win...auwwww)

anti FOOL said...

lu olang ingat itu riverFOOL boleh menang tlopi kah this season..
manyak susah oo...
gua lasa..lu olang kena tukar itu lambang 'casbet' pada jersi lu olang..
tara dapat itu berkat lah..
lu olang bole tukar sama itu lambang 'soya'..coz lu olang main pun mcm soya....