Saturday, December 6, 2008

Liverpool nak beli Michael Owen?

Aku setuju!

Rafa! Jangan tak jadi pulak! Nak tunggu Keane serasi entah bila. Masa dah time untuk bawak balik semula Owen ke Liverpool!

Tanpa Torres, tanpa Gerrard nampaknya Liverpool agak tumpul.

Defender so far, so good..jarang bolos...Carragher, Agger memang bagus...

Midfield pun ok cuma Riera aku tengok lately agak kurang gelecek. Mungkin orang dah boleh baca gerak dia. Babel patutnya di beri peluang berganding dengan Keane...

Malam ni BPL gameweek 16, Liverpool lawan Blackburn...kita tunggu keputusannya selepas ini..

4 comments:

zool said...

Walaupun aku bukan penyokong Liverpool tapi aku tak berapa setuju kalau Benitez ambil Owen...
Bukan dia tak tajam tapi dia tu kadar 'kecederaan' tu tinggi..
AKu rasa baik ambil Santa Cruz ...
Arshavin ke kalau berani...

Blog BPL Aku

ar zhar a.k.a kumb@ng said...

dari amik santa cruz atau arshavin baek amik david villa..

memang owen selalu injured tapi dalam jangka pendek ni kena fikir keserasian. striker yg baik mcm keane sekalipun kalau tak serasi susah nak score. gerrard n owen pernah main sama so aku pikir pilihan paling terbaik buat masa ini.harga pun mungkin tak berapa mahal.

belanga97 said...

amik David villa lg bagus sbb dia serasi ngan Torres lebih2 lg masa dlm team Sepanyol

alerts said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry