Tuesday, August 25, 2009

BPL 09/10 Gameweek 3 : Liverpool Satu Aston Villa Tiga


Yahooo! pasukan kita KALAH lagi buat kali ke-2. Nampaknya Hero Kalah Dulu lagi.

Takpa awal musim lagi. Pasukan KITA saja buat gimik tu supaya team lain over confident. At last team KITA nanti yang JUARA...Hoho..

Relax arr Fan Liverpool. Biasalah awal musim. Banyak benda Rafa kena fine tune lagi. Dah nampak dah mana pemain yang boleh pakai dengan tak boleh pakai.

Sebenarnya KITA patut fikir positif. Biar Fan pasukan lain gelak, suka-suka dulu. Tetapi hujung musim nanti KITA pulak gelakkan dorang... Hahaha....

Pada aku KEKALAHAN adalah satu pengajaran. Pengajaran untuk Game akan datang dan pengajaran kepada pasukan KITA membaiki kesilapan. Dari situ permainan akan meningkat.

Pegang kata orang dulu-dulu... BIAR KALAH-KALAH DAHULU, MENANG-MENANG KEMUDIAN... Arios, Amigos...YNWA!


17 comments:

fez_the reds said...

hahaha..
ini ayat nak sedapkan hati lah 2..
heheh..
tp walaupown cm ner pown liverpool mesti improve kan permainan mereka..
jika nk bersaing dalam league..
tp we are die hard fan..
so we still liverpool fan..

kisuke said...

bangkit lah wahai merah~

@r zh@r said...

kita mesti positif..haha..

jangan jadi macam fan lain...kalah je gila meroyan...

Firol said...

Setelah naik berdesing diktuk..bile mask blog ni semgt balik...

ko ni motivater....

Jom langgar Lucas dengan kereta kebal..

beemer said...

gua mmg dah abis positif nih bro ..
3 musim wa kasi chance "star" player tuh!!!
tp bak kata bro firol ... jom kita langgar ramai2 dgn keta kebal ... tp gua lagi suka langgar guna kapal selam ....

kisuke said...

gua nk langgar ngan kete sorong je.. tapi laju2~

liverpoolbongok said...

Hero kau kata?!! Giyahahahahahaha!! itu bukan hero bang tapi zero. apa barang ni kalah . dah lah kalah dengan team murahan, tempat sendiri pulak tu. muahahahahahahahahhahaha! Bang dalam longkang je la hero matalebam tu dengan hero yang tak reti mana satu gol lawan dengan gol sendiri tu. muahahahahaha. You Never Win Anything!!!!!

hidayahnazri said...

bulan puasa kene bawak bersabar.. sabar sabar..

Anonymous said...

dearest liverpool bongok,

anda adalah seperti pondan@bapok kerana guna nama liverpool.mungkin awak ni setan merah sedang mabuk wakakakaka, wei, setan merah tengah meroyan sebab bulan pose ni kena rantai..hahaha

INDRA QIRANA said...

tu penyokong MU tu ha ha..jgn nak berselindung lah... Mangkuk United!! tahun ni jgn harap nak menang apa apa!! he he.. jgn marah ahhh...

Firol said...

penyokong mu yang menyibuk

@r zh@r said...

to MU fan...welcome to Liverpool Fan blog... maceh2 sudi datang... :)

aremierulez/Amirul said...

salam ramadhan..

first time sampai blog ni...
ramai juga penyokong the reds kat sini...

agak muram juga musim ni setelah melihat liverpool kalah 2 kali..
tapi aku harap gerrard dan torres boleh mengubah nasib liverpool dlm game akan datang...

anyway... aku pun ada blog yg tulis pasal liverpool juga..
mari singgah dan bertukar pandangan bersama-sama di blog aku jugak...

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

YNWA

SwapNAVY said...

Ayuh Sang Merah Bangkit lah..

@r zh@r said...

Amirul...selamat datang. ok dah exchange...

fiza said...

liverpool x de masa depan. he he

aremierulez/Amirul said...

liverpool dah menang bro...
cepat la buat entri kemenangan..
hehehe..

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/