Monday, August 31, 2009

Keputusan BPL 09/10 Gameweek 4 : Liverpool 3 Bolton 2

Seperti biasa arr... bila team KITA menang ramai yang jeles...

Kalah jeles...Seri jeles... Menang pun jeles?Hahaha...jeles tak abis-abis...

Itulah lumrah fan-fan BUKAN Liverpool...

Tak pernah puas hati dengan team KITA...

Sebabnya kerana Team kita HERO...

HERO English...

HERO English paling banyak JUARA...

Domestik dan Eropah...

Team lain apa ada?

DUIT?

Ya. Betul...

RATUS RIBU JUTA POUND belum tentu boleh beli rekod Hero KITA a.k.a LIVERPOOL FC...

Fan-fan team kena terima kenyataan...

LIVERPOOL walau musim ni budjet ciput(Jahanam Gillet & Hicks!)....

Masih yang TERBAEK...


YNWA!

16 comments:

SwapNAVY said...

Sila abaikan Fan-fan yang bukan LIVERPOOL..so sick

hafizudin said...

perasan la liverpool ni. dgn bolton pun terkial-kial main dibawah par, ada hati nak cium gelaran juara. tolong jangan mimpi disiang hari ya liverpool.

aremierulez/Amirul said...

sakit jantung aku tgk game ni..
nasib baik menang jugak..
biasa la, mesti nak kemenangan drastik kan?

aremierulez/Amirul said...

ni penyokong mana lak yg semak kat blog liverpool ni?

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

sarah said...

ramai jeles dgn rekod liverpool, esp fan2 MU, xleh terima hakikat whatever MU does, msh xdpt menandingi kejayaan2 Liverpool..jd Liverpool dilihat sbg stumbling block to their dominance..sori la ye, fan2 MU yg kebanyakannya bukan true fans tp 'plastic fans' atau 'fair-weather' fans ataupun 'glory hunters' yg associate dgn MU bila tgh top je..

yumi said...

patutla liverpool bongok dah lama x jadi juaraselalu pandang kebelakang diulit mimpi2 indah. tolong pandang ke depan ye kalau nak berjaya jangan terleka dengan kisah2 lampau.

deesbie said...

actlly xde sape yg jeles pun..penulis yg perasan syok sendiri..ahaks..cuba tenteramkan diri sendiri bila pasukan sendiri kalah..kesian...

deesbie said...

setuji dgn yumi....LiverFOOL fan asyik pandnah kebelakang..sebab tuh aje yg jd kebnaggaan dorang kah kah kah..ada aku kesah?

@r zh@r said...

memang lah syok sendiri sebab penulis memang syok ngan Liverpool.. haha... kesian sape yang jeles tuu...

jazlan said...

sebab tu bongok, suka syok sendiri.

jazlan said...

sebab tu bongok, suka syok sendiri.

@r zh@r said...

lu kata apa pun Liverpool tetap the best team in England..

ok bro gua letak link kat blog wa... takde hal punya.... lawan tapi kawan..

joepoyo said...

sejarah hebat apa guna. yang penting performance semasa. bahlol punya teori la ni pandang kebelakang je. serupa umno la ko ni!

ayu kl said...

cara menulis pun menampakkan tahap pemikiran fan2 Mangkuk Utd,..org mcm deesbie, jazlan dan joepoyo ni nampak betul ketololan dan kejelesan mereka..k, teruskan dgn ketololan sedara sume..

@r zh@r said...

biasala fan tak leh terima hakikat... kejelesan tahap tinggi... yang penting fan LFC cool beb...

Firol said...

team hebat tu apa nama liverpool FC..

Chelsea perlukan 20 tahun untuk manyamakan penguasaan...sekarang pemain diorang rata-rata masuk 30... masa tu 50...

Man city pun sama...

DUIT bukan untuk beli rekod di kedai